lunedì 18 luglio 2011

Det sionistiska helvetet

~
Som framförts så många gånger tidigare så finnes det klara kopplingar emellan Israels behandling utav palestinierna och judarnas egna historia, då särledes huru de behandlats i Europa, detta särdeles nedderiverat till nazisternas behandling utav judarna i Warsawaghettot och Israels behandling av Gaza.

• Nazisterna föste, som bekant, ihop judarna och läte dem bo i vissa geografiskt avskiljda områden som man barrikarderade så att de inte kunde fly från sina ghetton. Så haver även Israel gjort gentemot Gaza där man enklaviserat den naturliga befolkningens områden samt därtill stängt alla gränser som omgärdar området, inklusive det fria havet. I Gaza har nu en populationsdensitet om 4200 personer per kvadratkilometer, det är mer än tio gånger mer än vad som är fallet för omkringliggande områden i Israel.

• Nazisterna förhindrade att ghettoinvånarna erhöll föda och andra essentiella livsbasala förnödenheter. På samma sätt har Israel blockerat all tillförsel av varor, inklusive föda og mediciner, till Gaza. Både nazisterna som Israel låter bara en liten del sippra in. Ingen svälter förvisso, men det är med nöd og näppe.

• Nazisterna reducerade det generella kaloriintaget för judarna i ghettot till varandes runt 241 kalorier per dag, likväl så har Israel en uträkning om huru många kalorier gazaboende skall få intaga. Enligt FN så får gazaborna ett kaloriintag som motsvarar runt 61 % utav vad en människokropp behöver, om siffrorna är tillförlitliga står oklart.

• Nazisterna omgärdade förbrukningen av sådana saker som vatten och elektricitet, likväl gör Israel detta.

• Nazisterna reglerade tillgången för hälsovård till ghettoinvånarna, detta gör Israel med genom att man inte tillåter material eller mediciner att komma in, eller att sjuka ofta inte får komma ut.

• Naturligtvis så gjorde judarna i Warsawaghettot uppror mot denna inhumana behandling, dessvärre gjorde de detta alldeles för sent och befolkningen var redan utmärglad och skral, nazisterna slogo ner dem brutalt, og enkelt. Naturligtvis har även palestinierna i Gaza gjort motstånd med de medel de hava, och på samma sätt som nazisterna så har israeliterna använt sig utav alla möjliga medel för att krossa detta rättfärdiga motstånd. Varken nazisterna eller israeliterna har brytt sig särledes mycket om hvilka de råkat döda i dessa sina kampanjer.

• Nazisterna destruerade byggnaderna i ghettot för att få bukt med motståndet, på liknande vis destruerar Israel Gazas byggnationer av olika slag, detta egentligen utan att byggnaderna i sig är aktiva i någon kamp mot förtrycket.

• Nazisterna graderade de judiska människorna som av lägre status och fråntogo dem alla rättigheter som medborgare eller ens som varandes människor. Likaså har Israel depriverat sina arabiska invånare en mängd rättigheter samtidigt som inga rättigheter alls tillerkännes araber boendes i Gaza, detta fastän man externt kontrollerar hela området och ej erkänner dess politiska status, utan håller gazaborna som fångar. Judar från andra håll i världen erkännes som av högre rang än Palestinas nuvarande ursprungsbefolkning, likaså har judar från runtomkring i världen en inneboende rättighet att flytta till Israel emedans den bortjagade palestinska befolkningen inte erkänns några sådana rättigheter.

• Nazisterna gjorde vad de kunde för att fördärva självkänslan hos judarna, på samma sätt gör Israel gentemot palestinierna.

• Nazisterna destruerade, og destruerar, judiska kyrkogårdar och andra för dem heliga platser. Precis så gör Israel gentemot palestinierna, nu senast i Jerusalem.

• Nazisterna dödade de judiska invånarna i Warsawaghettot utan urskiljning, på samma sätt blir resultatet utav Israel blockad utav Gaza, samt när de gör räder och bombardemang in i området. Ännu ehuru ej på samma massiva skala.

Israel har effektivt föst bort en stor del av den palestinska befolkningen som bodde i Palestina innan Israels tillblivelse samt under senaretida expansion, dödandes en hel del likväl, regeringspartier i Israel har framfört att man skall driva ut alla araber från Israel, eller avtvinga dem total underkastelse, samt vad avser Gaza så har man framfört behovet utav att avarabisera Gaza.

Detta sista har av ministrar framförts kunnats göras med hjälp av kärnvapen.

Historien har således ännu ej gått riktigt så långt som i Warsawaghettot där Nazisterna lyckades sända iväg de flesta judarna till koncentrationlägrerna, men likväl som fallet var i Warsawa så var det först efter politiken haft sin slutlösning som den internationella kritiken framfördes mer resolut.

Även detta återupprepas således.

~







+ Warsawaghettots hjältinnaOperation Gjutet Bly, SS-Gaza-Totenkopfverbände, Gaza, Pax Gazetica, Gazafängelset, Kung Davids (s)ätt, det självklara valet, Palestinaland.

SvD, SvD, SvD, SvDSvD, Gp, Dagen; Censurerad utav DN.
Anna Wester, Svensson, Annarkia, Tord Oscarsson
Andra om: , , , , , , , , int

~~~Tre år sen~~~

- Limousine Lando.

~

8 commenti:

Anonimo ha detto...

1.000.000 judar flydde arabvärlden 1947-49 som rensades på judar....

om man ser araber som ett folkslag så har de rejält med länder och yta att absorbera palestinierna på

arabstaterna gick till anfall mot israel i flera krig och målet att förinta israel och bekämpa judarna står fortfarande idag i PLOs och Hamas stadgar... judarna hade inte som mål att förinta Tyskland... liknelserna faller platt

Anonimo ha detto...

Nazisternas mål i Europa var att utrota alla judar. Judarna i ghettot i Polen hade inga planer på att ta över landet och rensa Polen på polacker. Palestiniernas ledare har i sina stadgar att ta över rensa Israel på judar liksom araberna har rensat sina länder på judar. Judarna i Polen försågs inte med vapen och sköt inte dagligen bomber mot städer i de länder där de bodde.
Anonimo 2

Anonimo ha detto...

Liksom svenskar kan bo i Sverige har det judiska folket sitt hemland i Israel.

Anonimo ha detto...

De nya husenheterna ligger inom bosättningar som förmodas kommer att höra till Israel. Det bebebyggs lagligt och olagligt en masse av araber i Israel och på de områden som förmodas kommer att höra till palestinierna. Rekordmycket har byggts i nablus om jag inte har det fel. De nya fredsförslagen talar dessutom om svep.Skall inte samma regler gälla. Också hur kommer det sig att det är PK att arabiska områden är juden rein.

Anonimo ha detto...

Befolkningstätheten i Gaza beror till stor del på inflyttning från andra arabstater och befolkningsökning. Befolkningsökningen i Gaza följer befokningsökningen i Egypten.
Av det Palestinska mandatet fick palestinier 90 % och Israel 10 %.
Oraken till att palestinier flydde till Gaza var att 5 arabländer anföll Israel. De lovades att kunna flytta tillbaka efter kriget.

Anonimo ha detto...

Israel inför massor av förnödenheter till Gaza. Ship till Gaza är angelägna att bryta blockaden så vapen kan införas fritt. Palestinierna saboterar leveransen vid gränsövergångarna med terrordåd.

Sjukhuset i GAza byggdes ut och förbättrades av Israel. Hamas tog skydd i sjukhusets källare under operation bly. Palestinier får vård i Israel.

Terrorister använder även ambulanser för sina dåd.

Anonimo ha detto...

IDF tvingade bosättarna i Gaza att lämna sina hem 2006. De producerade bl a 10 procent av Israels frukt och grönsaker. Palestinierna har återställt växthusen till sandhögar. De använde flygplatsen till vapenförråd.

Anonimo ha detto...

Araberna har i krig efter krig gjort sitt bästa i att utan förbehåll anfallit civila i israel med avsikt att eliminera Israel som ett hemland för den judiska nationen. IDF har gjort större försök att undvika civila mål,med förvarningar etc. Hamas använde sin befolkning som civila sköldar.