sabato 27 marzo 2010

Terroriststämpel

~
de fick demokratin
de röstade fel

~



+ mina Judeo-Israelic Ethics, Gaza, SS-Gaza, Pax Gazetica

DN, DN, DN, SvD, SvD, Syds, Dagen, Gp, DTele

Andra om , , , , , ,

~~~Ett år sedan~~~

090327 - U Babbu di a Patria.

~

5 commenti:

Anonimo ha detto...

Det var också hitler som valde med demokrati. å andra sidan om du tycker att hamas är den rätta för araberna i israel, du verkligen har ingen aning om konflikten eller du är bara en populist idiot. jag tror att den mellanöstern konflikten är allt för djupa vatten politik för dig att simma i. det ser man från dina ytliga kommentarer. hål dig till erotik släpp politik det är inte nåt du kan.

Anonimo ha detto...

Intresssant med kommentarer som lyckas hetsa upp sig själva till den grad att de blir otrevliga.

Anonimo ha detto...

väldigt intressant Mr. likgiltigt, sanningen for det mesta är inte trevligt. sluta låtsas och spela dum.

Anonimo ha detto...

PA är korrupt och hatat.Efter Abbas blir det Hamas även på Västbanken. Om det är demokrati i Gaza, varför har Hamas total kontroll och inga omval. Abbas och anhang myser. Det är bara att bida tid medan Obama pressar Israel. Vilken anledning har den Palestinska ledningen att kompromissa eller bidra till fred. Obamas mål är inte fred utan att distansera USA från Israel och närma sig arabvärlden. Israel för honom är insignifikant.

Maria LENN Thunholm ha detto...

Jag hoppas det blir verklighet med en pànyttfödelse av den palestinska staten och att mitt fadderbarn fàr en framtid att tro pà. Vad vet vi om HAMAS? Det vi vet är att det finns mycket bitterhet mellan alla parter och det är förhoppningsvis dags för de första trevande stegen mot fred...