lunedì 6 ottobre 2008

I Gudinnans himlavärld

~
när mina ögon faller på dig

fördimmas hela jag
samt infinns i trånandes extas



















~

+ Gudinna, Varje cell i min kropp, I mina sinnens dimma, Aura, Jag og Du, i Dig

39 commenti:

Anonimo ha detto...

politik va? ;)

Anonimo ha detto...

Ser du inte att det är beskrivningen utav en kvinna som har fångat honom i sitt "våld" *ler* Han har troligen gått och blivit rejält kär..Har jag fel?

Anonimo ha detto...

ja just det ja, ser man på. Hon måste vara fantastisk

Anonimo ha detto...

Det är hon säkert med de fina orden som han använder sig av, önskar det vart skrivet så om mig..;)

Anonimo ha detto...

Jag hoppas på att kärleken består, vem det nu än är :)

Anonimo ha detto...

Varför skulle den inte bestå. Tänk, de kanske har gått igenom massor utav tragiska saker som gör dem gemensamt starka, vad vet vi? Börjar man tragiskt kan det ju bara bli bättre, eller??

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Ville inte störa i er konversation men vill passa på o tacka för de fina orden häri:)

Anonimo ha detto...

Var så lite så..:)

Jag har inte sagt att den inte skulle bestå :). Vad menar du för tragedier egentligen?

Anonimo ha detto...

Det gör inget Steve om du stör i våra konversationer, det förhöjer bara spänningen ytterligare om du stör...*ler* Det är ju ditt liv vi diskuterar...Läser ju bara mellan dina rader, vad vet jag? Jag trodde du hade funnit lycka, men jag kan ju ha fel.
Ja du lemiffo, vem vet vad de har gått igenom! Vet du? Jag kan bara ana....*blink*

Anonimo ha detto...

Oberoendes av vem det är han skriver om eller vad dom har upplevt så vill jag säga:

Man behöver inte gå igenom en massa tradgedier för att fatta att man är kär eller att det är äkta kärlek. Det är bara sjukt, hur gör dem i sängen dårå? om de måste ha sju års elände för att börja älska varanndra ordentligt

Hur ska man göra om man råkar leva ett dramafritt liv en tid? Simulerar hiv för att se om han stannar eller? Leker världskriget nr 3 :)

Är det äkta kärlek så består den om den får tillräckligt med näring, passion och omsorg+moms.

Anonimo ha detto...

Haha...där fick jag igång dig...ler!

Självklart är det så, kärlek kan finnas där ändå och man behöver inte simulera tragedi för något syfte. Men det han skriver kanske känns igen och då innebär det ju att jag kanske vet en del. Jag vet, det kan stämma in på många. Men så gör även dina och mina kommentarer.

Anonimo ha detto...

Sex och kärlek är två skilda saker. Men däremot kan man ha sex i kärlekens anda. Men sex kan man ha med någon utan kärlek.
Det är två skilda saker, sexet är så mycket bättre om man har det i kärlekens anda. Fundera på den....!

Anonimo ha detto...

Ja Ja marie, marie kära marie..
Jag vet det redan och jag skiter i det jag är som ett korkat djur, vill jag ha sex och månen (eller vad det nu kan vara det dom går efter) ligger rätt så har jag det. Även om jag är djurisk betyder inte det att jag tänker fucka hela världen hur som helst. Jag är otäckt medveten om allting redan kärlek o sex, bla bla bla jag kanske ser jävligt korkad ut men jag är det inte.
Om du ifrån början sa att du grundade dig på fakta så hade du inte fått igång mig och det vet du. Så.. vad är avsikten med detta?

Anonimo ha detto...

Lite dubbelmoral kanske... jag är både korkad och okorkad tydligen, bra där.

Anonimo ha detto...

Oj då, intressant kvinna. Du har sex bara så där om du vill ha. Har du alltid tillgång till En eller flera killar/män då? Berätta för mig. Det lät så härligt..Jag vill också kunna det där. Sluta stirra dig blind på alla ord jag skriver. Ja fakta, från mitt liv. Det behöver ju inte innebära att det är så att det är Steve som det stämmer på. Jag har inte sagt någonting om hur du ser ut eller hur du skriver eller att du är korkad. Puss

Anonimo ha detto...

Ja tänk om jag har sex med DIN man. Säger du då? Om du nu kommer på oss, vill säga. För vem har sagt att jag egentligen menar Steve, jag kanske kommenterar dig, egentligen?

Anonimo ha detto...

Min man? :) Den enda mannen som jag har är en go vän, vi har aldrig någonsin rört varanndra men vi är "gifta" ;P och vi skulle väl kunna röra varandra har vi kommit fram till men ingen av oss vill offra vänskapen. Hade jag haft en på riktigt så hade han inte velat ha dig / Hade han velat ha dej så hade han inte varit Min. Nej, jag kan inte påstå att jag har ett lager med massa pojkar :) men... jaa.. Dom finns om jag vill ha dom. Tror inte att det är så svårt för någon om man bara vill, jag vill inte just nu men dom har tendensen att dyka upp på dom mest konstiga ställena och jag är inte gjord av sten eller döv o blind. Ja du, hade jag haft en riktig kille/man/vadsom så får du väl ha sex med honom om du vill :) lycka till! slit mina "rester" med hälsan men mygla inte om det, tycker inte om ryggradslösa figurer. Eller så kan vi ju bytlånas när det börjar bli för långrandigt hehe ah, skojade :)

Och det där om kärlek och sex som du skrev att jag skulle fundera på :) det stämmer alldeless riktigt. Men det är inte kul att vara kär och ha kasst sex heller därför kan det ju vara lönt att provköra bilen man suktar efter ;) Förebygger nog en del problem i många fall.

Vad skulle du säga om jag satte klorna i din man? Kanske gör det nu. puss puss.

Anonimo ha detto...

intressant . . .

för övrigt en fin dikt:)*

Anonimo ha detto...

JA du, vad jag skulle säga om du satte klorna i min man. Vem är min man till att börja med? Den som är min finns inte ännu. Sen förstår jag om du är gift med en vän, eller snarare så ser du honom som en försörjare inget annat. Men sex har du väl haft med honom på ett eller annat sätt, för barn finns säkert? Dem tillverkade du väl efter att du drogade honom?? För han minns säkert inte när de blev till. Du kommer aldrig kunna ta en man i från mig, inse det någon gång. Samt att den mannen du kan ta i från mig är någon som jag inte ens skulle titta åt, kanske bara knulla. Nä, inte ens det. Dina rester, hahaha känner du dig själv? Du vågar ju inte ens titta på mig, än mindre prata med mig, varför så rädd, snacka om ryggradslös...undra vem som är det. Jag har verkligen fått igång dig, du kommer aldrig att kunna ta mig på något område, sorry slynan. Lycka till nu med alla killar som vaknar upp och inser vem du är. Det kommer inte finnas någon som du ens kommer i närheten utav, framöver. För du kommer inte ens kunna ha sex, du blir ihop sydd. Så du får hädanefter njuta utav dina bedrifter via porren som du har spelat in. PUSS PUSS....Glöm nu inte att den som gör någon man jag älskar illa, far åt .....ers och får gå med mig till en möbelaffär och möblera, det känns kan jag lova dig. Så jag säger igen, jävlas inte med mig och mina vänner och käresta, för då tar jag fram min sida som du har. Alla människor möter någon gång i livet sin överman, du har just mött DIN:

Puss puss

Anonimo ha detto...

stundens iakttagelse

S.A.I. Steve Lando ha detto...

"Vad ni gör"

‘Lotta nel fango’

tack för ordtillförslen

:)

Anonimo ha detto...

Vad arg du är. Jag har inget behov av att vinna över någon allra minst dig. Så länge jag får som jag vill är jag nöjd och vad jag vill det vet än så länge bara jag. Dom människor jag har och kommer vakna upp med vet vem dom vaknar upp med ifrån början. Att bli ihopsydd.. ? du är obehaglig. Att droga någon? Ja, det har hänt.. en gång o jag skrev om det igår, tro mig han förtjänade det nöjjet hade jag sagt något till honom så hade han nog dödat mig nästintill. Barn? va? Är inte så säker på om jag vill skaffa barn till den här grymma världen om så vore så vill jag kunna försörja dom själv, ge dom allt dom vill ha. Inte en käft försörjer mig, anledningen är enkel jag vill inte det. Du får gärna bedömma att du vinner över mig men du kommer inte ens kunna förstöra en dag eller en timme för mig eller ens en enda sekund. Så mycket får du igång mig.

Anonimo ha detto...

Du har många kappor va? Måste du ha, för du vänder alla efter vinden. Du har väl t.o.m barn ihop med mitt X? Försörja sig själv, hmmm! Ja du, skriva kan du, vända på sanningen kan du, synd att jag ser det bara..

Anonimo ha detto...

;)

Anonimo ha detto...

Bitterkärring, du om någon skulle behöva en stor fet kuk uppkörd i dej tills du slutar gola så förbannat. Make zum love not war ;)

Å andra sidan om jag ska se det ur en egoistisk vinkel så fortsätt för all det. Berätta mer, du roar mig.

Nej, jag har inga barn säger jag. Ja iofs, försäkringskassan försörjer mig, indirekt du om du betalar dina skattor ;) Hur känns det?

Anonimo ha detto...

Till: "vad vi gör" HAhaha inte en chans! Jag skulle inte nedlåta mig att ta i henne ens. Möjligen om hon bad om det samtidigt som hon ställde sig på knä framför mig o kysste min fot. Då kanske jag hade kunnat ge henne en liten smisk :)

Anonimo ha detto...

Gu så gott du talar, en kuk uppstoppad i mig..mmm Ja du, jag saknar mr P:s den var alldeles lagom för min smak, skön va den och han också för den delen skull. Men du vet väl inte det? För du har väl aldrig testat honom, bara utnyttjat honom i olika ändamål, typ, snor alla hans pengar, alla hans manus på böcker och musik, frågan är om du lyckades med IT biten, tror inte det. Jag vet att du inte vill kännas vid barnen, bara underhållet. Ja du, jag betalar inte din lön. HAHAHAHA Trodde jag du visste redan.
Jag kysser så gärna dina fötter under tiden som du smiskar mig...mmm gu du är så underbar. Mera, berätta mera....Ursäkta oss Steve *ler* Men jag kan inte låta bli...Hon är bara förmycket...mums!

Anonimo ha detto...

Citat:
Det är bara sjukt, hur gör dem i sängen dårå? om de måste ha sju års elände för att börja älska varanndra ordentligt

Hur ska man göra om man råkar leva ett dramafritt liv en tid? Simulerar hiv för att se om han stannar eller? Leker världskriget nr 3 :)

Kommentar:
Vem har sagt att han älskar efter sjuårs elende, han kanske avslutade och då blev det väldens drama i 3:e världskrigs anda...
Vad vet jag, bara att den kvinnan som två män delade höll på att missta livet p.g.a Dig kanske? Va det henne du försökte ta livet av när du drogade och han skulle mörka dig om han visste??

Vad vet jag, lever ju ett harmoniskt liv...Som gravid till den underbara mannen som jag nämnde i föregående..Kan han vara ditt X som försörjde dig med allt, pengar, manus, texter, it, Sjöng för dig, nä det gjorde han nog inte. Inte ens i masten på Barken Viking...*ler*

Vi syns i Nangialia....Efter att jag tagit min uppgift på blodigaste allvar..*blink*

Anonimo ha detto...

...

Anonimo ha detto...

Jag förstår inte vad du pratar om.
Riktigt obehaglig är du.

Anonimo ha detto...

Är jag riktigt obehaglig? Snacka om självinsikt. Synd att du inte har den, för det är ju hur du gör och hur du behandlar andra som jag skriver om. Skulle ju kalla dig psykopat...Just nu befinner du dig väl på LERUMS GYMNASIET och jagar små killar, är du lärare eller går du som elev på vuxenutbildningen där? Inte min sak att ta hand om. Det får SEPPO ta hand om. Puss på foten

Anonimo ha detto...

Ja, ring SEPPO :) så ringer jag SÄPO

Anonimo ha detto...

Bra om du förstärker mina berättelser till dem. Kanon!!

Anonimo ha detto...

Jag svär, jag ska säga dom sanningen :) lycka till med ungen och de, dina framtida män etc., jag lovar jag ska inte ta dom ifrån dig på ett tag.

Anonimo ha detto...

Du har aldrig lyckats ta någon i från mig. Så det är bra att du inser att du inte kan ta "dem" ifrån mig. På ett tag, hehehehe hur tror du att du skall kunna ta dem om de är med mig?

Kanon om du pratar med Svenska säpo, då tar jag en diskussion med norska. Dem hittar jag på Facebook..LER
Jag tar gärna på mig att förhöra dig, är ju bra på att läsa av psykopater...Tänkt på den du? Behöver ju bara tala i tele någon halv minut så vet jag att de har tendenserna till Psykopat..Så som din släkting där jag bor.

Anonimo ha detto...

Just JA, glömde ju säga att det är Tvillingar...*ler*

Anonimo ha detto...

Jag är inte psykopat :) Och detta är inte roligt ngt mer överhuvudtaget. Det förlorade all sin charm runt inlägg nr 4 ungefär :P så jag väljer nog att avrunda här. Ledsen över att du inte förstår ironin och att jag inte är allvarlig överhuvudtaget fast jag förstår inte dig heller och dina konstiga uttaganden så det är väl ganska jämt där :)

Anonimo ha detto...

antaganden*

Anonimo ha detto...

Här finns inga antaganden, bara sanningar och jag tycker att lemiffo har talat om ganska tydligt vad hon sysslar med. Hoppas FRA läser igenom bloggen...Bomer och granater säger jag då...hahaha