venerdì 7 maggio 2010

Afrikansk renrasighet

~
allena africana är rena i vår ras
vi andra, doppat blod, med vår genbas

med neanderthal, numera, as

~



Det är nästan så man tycker synd om de germanska rasbiologerna, men detta förklarar måhänt varför de inte förstår bättre.

+ mina Etnicism, Vårt afrikanska hem, Paleo-Genealogica, Once You Go Black

DN, SvD, DTele

Andra om: , , , , , , , , , ,

~~~Ett år sedan~~~

090507 - När högkulturen nådde Monaco.

~

5 commenti:

Anonimo ha detto...

Haha, tack för det goda skrattet!

Illwill ha detto...

Å andra sidan så kanske detta förklarar varför afrikaner ligger drygt 20 poäng under övriga raser när man ser till snitt-IQ?

De där neanderthalarna kanske inte var så dumma ändå?

Anonimo ha detto...

Det är ”bara” människor som indelat och skiljt allt levande liv på jorden och namngett allt och alla! Från andra djur till apor, till apmänniskor och därefter olika s k människoarter. Man bestämde sig också för att vissa av dessa arter var "utdöda"?

När man ville särskilja människor från varandra kallade man en del för t ex Homo Sapiens! Andra förklarades vara ”utdöda”! Neandertalare och ytterligare andra man kallade för nåt annat och hittat kvarlevor från t ex. (Kvarlevor från andra – inte människoarter - utan från andra utvecklingsfaser!) Olika utvecklingsfaser finns det fullt av förstås!

I själva verket är det ju så att det hela tiden skett en ständig utveckling av allt levande liv. Ända från den första "fisken" som gick upp på land, fram till de apor som man, från det att de började gå upprätt på enbart bakbenen, bestämde sig för att kalla ”apmänniskor”. (Också påstått udöda?) Det har varit, och är, en hela tiden pågående utveckling beroende på sammanblandning av utvecklingsfaser och livsbetingelser i övrigt.

De människoapor som "bodde" i områden med flest likasinnade förökade sig förmodligen oftare inom den egna gruppen medan de som ”utvandrade” och hamnade i grupper där de blev en minoritet förökade sig med "de andra".

Jorden är stor och det måste varit fullt möjligt att små grupper på rörlig fot hamnade bland något mer utvecklade, eller något mindre, men som i någon mån liknade dem själva. Och så småningom förökade sig där och blev upphov till andra populationer. I andra utvecklingsfaser!

Som sagt; utvecklingen genom sammanblandning mellan olika utvecklingsfaser har skett hela tiden och pågår också nu! Hela tiden! Det vet vi ju. Det kan vi själva se, med våra egna, nu levande ögon. Skillnaden mellan människor består i att olika människopopulationer befinner sig i en mängd olika faser av utvecklingen. Allihop! Eller tror man att allt stannat av nu? Att allt är färdigt nu för tid och evighet?

Vi är inte alla lika! Tvärtom! Vi är alla i olika stadier av den s k ”utvecklingen”. Ingenting annat.

Borde vi kanske hämta våra forskare ur nåt annat utvecklingsstadium?

Anonimo ha detto...

Svar till anonym:

För det första kan du inget om evolutionsbiologi, för det andra så har du förmodligen, i skrivande stund, rökt på.

Reaktionär ha detto...

Nja, jag vet inte jag skulle det stämma (vilket jag iofs inte tror) innebär det ju att de "elaka" rasbiologerna hade rätt, alltså på det sättet att vi vita och asiater skulle skilja oss från afrikaner.