komplexiviserandes vid ålderstigning
tilltagandes vid luftning
en unik komplext forntidsinspirerad
egyptisk ale bryggd på den antika, samt nyttiga, kamutveten som odlades
under faraonernas tid med inslag utav ingefära, apelsin og nyplockad citrus,
viss honung, viss underliggande vitpepprighet, samt rökelsekryddan myrra
givandes en fräsch, fruktig et kryddig öl med ton av rökelse et egyptisk mystik
magiskt distinkt
luxuös Ægyptië
lättdrucken likaså
mången skriva att denna vinösa ale
passar som bäst till mat, då kanske absolut främst grillad fisk, men jag
vidhåller att den går nog perfekt under varma solstänkta dagar, istället för
champagne till frukost, eller vid skymningen när solen går ner vid
havshorisonten
kunde dock varit ännu mer myrra,
ingefära, et pepprighet, framförallt mer rökighet
för den törstiga så släcker den
törsten perfekt vid kyld form, för den som mer eftersöker smakkomplexiva
peppriga rökelser gör den sig bäst i rumstempererad bara smått avkyld form, i
små munförda klunkar
~
~~~Fem år sedan~~~
~
Nessun commento:
Posta un commento