venerdì 14 giugno 2013

Nora - Baladin - Birra Egizia




komplexiviserandes vid ålderstigning
tilltagandes vid luftning

en unik komplext forntidsinspirerad egyptisk ale bryggd på den antika, samt nyttiga, kamutveten som odlades under faraonernas tid med inslag utav ingefära, apelsin og nyplockad citrus, viss honung, viss underliggande vitpepprighet, samt rökelsekryddan myrra givandes en fräsch, fruktig et kryddig öl med ton av rökelse et egyptisk mystik

magiskt distinkt
luxuös Ægyptië




lättdrucken likaså

mången skriva att denna vinösa ale passar som bäst till mat, då kanske absolut främst grillad fisk, men jag vidhåller att den går nog perfekt under varma solstänkta dagar, istället för champagne till frukost, eller vid skymningen när solen går ner vid havshorisonten

kunde dock varit ännu mer myrra, ingefära, et pepprighet, framförallt mer rökighet


för den törstiga så släcker den törsten perfekt vid kyld form, för den som mer eftersöker smakkomplexiva peppriga rökelser gör den sig bäst i rumstempererad bara smått avkyld form, i små munförda klunkar


















~



~~~
Fem år sedan~~~


~

Nessun commento: