martedì 10 febbraio 2009

‘Det kommer se ut som Hiroshima’

~
flera gånger har jag nu sett liknande i media om den lilla branden i Australien, ja det kan bli hett om örona ibland men det är säkert självförvållat, ja i alla fall av några, så att det drabbar många andra är något vi kan låta gå

men eftersom man inte får jämföra tyskarnas slagkraftiga morbida utrotningsprojekt av judarna med judarnas slagkraftiga morbida fördrivninsprojekt av palestinierna så tycker jag nog det är särledes antimongoloidskt att jämföra Hiroshima – där flera hundra tusen japaner dog i och efter den amerikanska onödiga bomben – med att några stackars hus brunnit eller smällit upp i någon koleldandes förlegad brittisk straffkoloni på andra sidan jorden.

Hur dum är man om man har en gaskabin i ett av de mest brandhärjade landet på jorden? Det är som att sätta upp en FN-skola i Gaza, det är att bjuda in för katastrof. Då får man skylla sig själv om man sprängs eller får sin kropp sönderbränd.

Nej, jag menar att det är antiaboriginellt att på något vis hysa empati med oskyldiga offer för den angliska civilisationens förväxning som inte klarar av de normala förekomsterna av halvt anlagda bränder i Australien.

~


Läs även min Gaia, samt om en annan punkt som har sin upprinnelse i hur mental missgynning kan leda till kulturella missförståelser, se min Guugu yimithirr.

SvD, SvD, SvD, SvD, DN, DN, Sydsv, Afton, Politiken
Se andra som taggar: , , , , , , , , ,

3 commenti:

Anonimo ha detto...

haha precis så, jävla antiantiretoriker:)

Anonimo ha detto...

håller absolut med dig! givetvis jävligt ledsamt att det brinner och att folk dör, men att jämföra det med en av de mest tragiska händelserna i världshistorien är som att åter igen pissa på japanerna

Anonimo ha detto...

'Då får man skylla sig själv om man sprängs eller får sin kropp sönderbränd'

Du är seriöst dum i huvudet! Eller är det bara ännu ett misslyckat försök att provocera. Det är som att resonera att 'ser man ut som ett spaggeäckel förtjänar man att få stryk när man, ensam, vinglar hem från krogen i Halmstad'. Vadå? Du kan väl inte jämföra att du får lite välförtjänt stryk med allt lidande i världen?!