sabato 7 agosto 2010

Svart statistik

~
Svärje og Leshoto
dubbelt så mycket som USA

antalet våldtäkter

~



+ mina Skjorta av och på, Barbarism, Bedövande

SvD, DN, Aft

Andra om: , , , , , , , , ,

3 commenti:

Anonimo ha detto...

Men när ska folk fatta detta ? För ett par år sedan ändrades begreppet våldtäkt till att även inkludera sex med minderårig, OAVSETT om det är frivilligt eller inte.

DÄRFÖR har vi haft en STATISTISK CHOCK ökning men tyvärr en TOTALT missvisande statistik i ett par år nu.

Fråga vilken jv polis eller advokat som helst så kan de tala om det för dig att är på det viset, eller läs lagboken själv.

Det sjuka är just utökandet av begreppet våldtäkt, ett hån emot de som verkligen blir våldtagna.

Bara tokfeminister som hatar män kan bli glada över den utveklingen.

Mar Tyrén ha detto...

Den förmodligen mest onda, odemokratiska och rent av nazistiska tanke man kan ha om detta är om det kan finnas något samband mellan det ökade antalet våldtäkter och den ökade utomeuropéiska invandringen.

Eller är det så enkelt att kvinnorna i Sverige bara är världsmästare på att anmäla? Det senare finns det inga vetenskapliga bevis för. Låt oss granska de fällande domarna i målet. Trots att BRÅ blir sura när någon blickar in i verkligheten.

Anonimo ha detto...

Alla vet att invandrare begår fler brott än svenskar och speciellt sexualbrott. Att förneka det är som att förneka att jorden är rund.

Snarare kan vi fråga oss varför det är så, och vad vi kan göra åt saken.

Det är en fråga som kan debatteras länge. Sedan är det mycket synd att politikerna i sjuklövern(de sju riksdagspartierna), samt att även feministerna vägrar då de är rädda för sanningen.

Det uppenbara felet är att Sveriges invandrings och integrationspolitik har gått käpprätt åt helskotta. Vilket får till följd att utanförskap och getton bildas. I snart varje stad i detta land finns det hela områden där det längre knappt bor några svenskar. Arbetslöshet och fattigdom är mycket hög i dessa områden och de som bor där känner ingen samhörighet med det övriga samhället. Personer som står utanför samhället och är fattiga begår mer ”dumheter”, så har det varit i alla länder under alla tider. Vilket leder till att kriminaliteten ökar rejält och då även våldtäkterna.

Med andra ord begår inte invandrarna dessa brott och våldtäkter för att de har svart hår och mörkare hudfärg. Utan orsaken är som sagt utanförskapet. Det är mitt svar på frågan varför.

Vad kan vi då göra åt saken?

Det mest logiska är att minska invandringen rejält. Detta då vi alla vet att de flesta av de nyss hitkomna invandrarna hamnar i dessa getton och då föds bara nya problem. En evigt ond cirkel som någon gång måste avslutas om vi vill lösa dessa problem på riktigt. Samt att skicka tillbaka alla dem som begår grova brott. Deras rättighet att befinna sig i vårt extremt generösa land bör då upphävas. Situationen i deras hemland ska då inte spela någon som helst roll. Blir man bjuden på en fest och missköter sig får man gå hem igen. Som alltid är det viktigt att påpeka att bara en liten del av invandrarna begår dessa brott.

Jag avslutar med ett litet citat:
”Har man en vattenläcka hemma är det första man gör att stänga av vattnet, sedan börja pumpa bort det överflödiga vattnet som förstör ens hem.”
Stridbar.