giovedì 29 luglio 2010

Vive la xenophobia

~
Sarkozy ger sig på muslimerna
Sarkozy ger sig på zigenarna

då är det bara judarna kvar
problemet är att han själv är en

~



+ Barbarismens herravälde
Han är även av ungersk börd, se därav även min Zigenarna i Ungern.

SvD, SvD, SvD, DN, DN, DN

Andra om: , , , , , , ,

~~~Ett år sedan~~~

090729 - Bar Burkha.

~

7 commenti:

Anonimo ha detto...

Läste du ens artikeln?

"Krismötet föranleddes delvis av ett överfall på en polisstation i staden Saint-Aignan. Beväpnade personer försökte slå in stationens ytterdörr, brände bilar och vandaliserade andra hus. Attacken kom sedan poliser hade skjutit ihjäl en rom som uppges ha försökt köra på dem med bil."

Men visst ja, de är inte blonda så de får inte kritiseras.

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Re: Anonymus

Är du utvecklingsstörd på något sätt?

Anonimo ha detto...

Sarkozy borde vara president i Sverige!

Anonimo ha detto...

Läs Boken 'Begrav mig stående' av Isabel Fonseca, ett stycke europeisk historia som få känner till. Sarkozys rasism och hans ungerska bakgrund kanske hänger ihop, men han är inte ensam. Överallt i Europa gör man romer bostadslösa. När det gäller romer är det helt ok att riva hem, att fördriva, att döma alla inklusive barnen för en mans överfall på en polisstation, som vi inte ens vet har något som helst att göra med romer.

Rasism klass 1 är helt ok om det är mot romer, rasism klass 2 är helt ok när det gäller folk från Mellanöstern och Afrika, klass 3 personer med mörkt hår och bruna ögon.

Som Eliasson har uttryckt det - den sociala fernissan är mycket tunn - inte minst i Sarkozys ledarskap. Hitler kan le i sin grav.

Anonimo ha detto...

Tack och lov att vi har folk som Sarkozy. Folk är verkligen enormt trötta på den slappa "rädda världen" liberalismen som infekterat västvärlden.

Rasist-tjafset är som vanligt pajassocialisternas veto när de saknar argument. En annan välkänd "retorisk" är att besvara sina meningsmotståndare med fysiskt våld...

Anonimo ha detto...

Sarkozy - mon ami!

Nalle Puff ha detto...

Bettleri och tiggeri undanbedes!