sabato 9 dicembre 2023

Brittiska apartheidriken

 


 

Australien

USA

Rhodesia

Namibia

Sydafrika

 

nu bara Israel












~

1 commento:

Mattias Svensson ha detto...

Tycker det är något väldigt fint och bra att de har ihjäl varandra. Hur som i dagsläget bör vi alliera oss med Grisrael i och med att Hamas=Iran, Iran=Ryssland, Ryssland=Sveriges fiende.

Nu har ju svinpälsen Lando tidigare hyllat ryskt våld mot bl.a. Finland och Georgien så det är klart att han står på Rysslands sida här med.

Andra fördelar med Grisrael är ju att alla judar kan ju bo där, så slipper vi dem här. Därför bör vi stifta lagar som gör dubbla medborgarskap olagliga, även bra på så sätt att samtliga iranier födda i Iran vare sig de vill eller inte har iranskt medborgarskap. Detta skulle kunna göra att det blev väldigt enkelt att slänga ut de iranier vi inte vill ha här, bara säga men du har ju iransk medborgarskap, de kan de ju inte göra ett skit åt, haha.

Nåja, Grissrael är inte att lita på bor ju många ryssar där med dubbelt medborgarskap, lever som oligarker i Ryssland, och judar i Grissrael, men dagsläget är det Grissrael vi ska stödja, blir de för starka ska vi stödja de andra terroristerna.

Som sagt bästa är om de utplåna varandra och vi med vår vapenindustri kan tjäna pengar på det. Palesvina och grisen Abbas gjorde bort sig när de fördömde Sverige och gav stöd till Iran vid den där löjliga Vilkskonflikten, nu får hans skitfolk stå sitt kast, så är det bara.