venerdì 18 novembre 2022

Det var en Maria, min musa - Tu est Divina II

  

ända sedan jag för första gången tittade in i en gudinnas ögon så förstod jag sanningen, att hon var sanningen, att hon inom sig bar hela universums livskraft samt att jag som man är skapad för att göra vad jag kan för att belycka henne. Att det allena är kvinnans njutning, lycka, harmoni, allt handlar om, och att vi alla – både män som kvinnor – i våran totalitet bör ägna kvinnan alla tankar samt åtråenden. Allting – oavsett hvad – som belyckar kvinnan är det eftersträvandsvärda og våran endaste lag.

 

Kvinnans högre stående bevisas många gånger om kring hennes enastående komplexivitet i både fysik, biologi, emotionell skapelse, att hon är den som skapar samt frambär livet, att hennes själ o andeväsen är direkt förbundet med universums hela själ.

 

Om det nu ej räcker att titta henne i ögona, samt där å det klaraste se det.

 

Kvinnan är hela skapelsen i sig själv, det är hon som är livet, det är hon som äger själen samt är en del av Alltet. Kvinnan är allting, varandes även självaste målet med allting. Ju högre hon når, ju bättre hon mår i sin tillfredsställelse, ju bättre är varandet. Ingenting får någonsin gå emot dessa mål kring kvinnans fysiska samt själsliga tillfredsställelse.

 

vartenda liten millimeter utav henne, hennes celler, eller andepartiklar bör tillfredsställas oavsett hvad det är som önskas og begäres

 

Mannen är skapad av livet – vi ärom skapade utav kvinnan, en biprodukt, en sekundär varelse, som är skapad från livet i syfte att arbeta för livet, att understödja samt varandes behjälpliga i målet kring dess tillfredsställelse. Vi tillhör er ock skall tjäna er og era syften, eran tillfredsställelse, vi ingår i en symbios, där ni är centrum, en symbios, men där ni är målet.

 

I ären.

 

Kvinnan äger värdet i sig själv, som alltets grundvarelse, mannens värde ligger i huru mycket värde han skapar för henne, vi finnoms till för att understödja Er förhöjning, og där så, i samvaro.

 

I våra tankar skall vi till fullo i full dyrkan av er, åtrå er totalt, ni äger vartenda liten cell i våran kropp hvilka alla skall riktas in mot er belyckning, all lycka og njutning skall ansamlas till er så att ni når så höga höjder som möjligt är. Ni är hela universums centrum, allting skall inriktas mot er, I haven en allsmäktig rätt till precis allt.

 

Av den självklara grunden att i eder själva ären I precis allt.

 

av denna anledning varandets så att vi män med insikt innerligt ock verkligt njuter utav att gudinnan njuter, ju mer, ju bättre. Det viktiga för våran njutning ärest självaste hennes njutelse, och ej utav förmedlingen av njutningen, eller av vem, utan det varandes kvinnans njutning som är det allenarådigaste. Insiktsbeskodda män, njuter av när gudinnan njuter, kunnandes njuta av detta i en symbios med henne.

 

Eran njutning ärest självaste måttstocken samt målet för hela våran tillblivelse, ju mer en gudinna njuter uppentill tillfredsställelse, både fysiskt som själsligt, ju bättre mår hela universums skapelse, desto bättre samt positivt laddade blir hela universums fysikaliska partiklar.

 

Därav, som ses, det varandes utav primära elementära vikt att kvinnan i alla omständigheter fåendes allting hon så önska, så att möjlighet erhulles att full tillfredsställelse ernå. Detta bliver esomoftast allena en smekning av hennes sinnen, en utav många som bör komma därtill, då kvinnan äro av oanad komplexivitet varest hon nästintill aldrig till fullo tillfredsställas kunne, förutöver ögonblickets nådd, varefter nya sinneliga vyer äro att beskåda, likt universa finnes in plura.

 

Därför får det aldrig finnas några som helst begränsningar för kvinnan og hennes krav, hennes begär, vi alla må ge henne allt, även när vi givit henne allt behavandes hon hennes obestrideliga rätt till mer.

 

Universum är oändligt, så väl ären kvinnan.

 










~

= Tu est Divina II

Nessun commento: