domenica 9 maggio 2021

Min musa Maria - Landologica IID

 


 

Gud må have varit

den himmelske fadern

 

Maria, kvinnan

var den jordsliga modern

 

Josef, mannen

bör älska henne blint

 

tjäna hennes sinne samt kropp

 

hela hennes entitet

varest sakral












~

 

1 commento:

Mattias Svensson ha detto...

Gud är både alltings fader och moder. Att det råda förvirring på den punkten handla om att den kultur vi leva i har formats utav fiskarnas tidsålder.

Det är ingenting fel (exempelvis därför de kristnas symbol är fiskarna) på den tidsåldern alls, men denna tidsålder är väldigt maskulin till sin karaktär. Därför vi exempelvis bara har fokus på att gud är fadern, därför vi bara har fokus på att jesus är sonen.

Ja, gud är fadern, jesus är sonen, men gud är också modern och maria magdalena dottern. Detta kommer vi mer och mer få upp våra ögon för vid nästa tidsålder.

Det var och är inget fel på fiskarnas tidsålder. Denna ålder har varit väldigt viktig för vår utveckling men nu måste människa ta sitt nästa steg.

Det är det vi ser idag. Vi ser en fullkomligt livrädd maktelit (ja de har mycket andliga kunskaper) som inte vill släppa ifrån sig, som vill hålla oss kvar i detta system som gynnar dem.

De vill vara kvar i det maskulina. Det är inget fel på det maskulina. Det är det maskulina som gör att vi har ett ego, en drivkraft. Utan det maskulina hade vi inte ens orkat att klä på oss, tvätta oss eller ens att äta.

Hade vi inte ens kunnat tvätta oss, klä oss, eller orkat att äta mat. Då hade vi ju inte ens kunnat upprätthålla och vårda vår själs tempel (våran egen kropp alltså).

Det är jätteviktigt med det maskulina, men när den missbrukas, när obalans uppstår. Då uppstår det vi sett under hela fiskarnas tidsålder krig, våld, stöld, plundring, slaveri, kungar, herrar, miljöförstörning etc, etc.

Fast för att kunna vårda sitt själs tempel har människan varit tvungna att detta maskulina steg. Nu är det nya pågång det feminina är på ingång med en tidsålder.

De som vunnit mest på fiskarnas tidsålder är livrädda för detta. De vill inte släppa ifrån sig av sin makt, sitt inflyttande och sitt ägande. De vill ha kvar det som det är.

Därför de nu slåss för bioteknik, artificiell intelligens, globalism och annat sånt ondskefull skit, som sagt de vet väldigt mycket om det andliga. De vill ha oss kvar i omedvetenheten som deras slavar.

Det är det eller gud (som fadern och modern), jesus som sonen och maria magdalena som dottern och ditt ökande medvetande, du har att välja på, så lätt är det.

gud dömer ingen, det är bara en maskulin lögn, men utan gud är du utan medvetande, och den utan medvetande är i helvetet, men så fort du låter tända din medvetenhet är gud där hos dig