giovedì 1 agosto 2013

Spaghetti con olio e aglio


koka vatten i en bytta, tillsätt salt i detta
sedan vid uppkokning även olja samt spaghetti

hacka lök, skiva vitlök, dela minitomater

hetta upp olivolja i stekpanna
fräs häri vitlök, lök, chili, peppar, diavoloblandning, snabbt, og rör om

blanda

släng eventuellt på även finskärd torkad eller rå peperoncini, d.v.s. chilipeppar, samt eventuellt även lite rå vitlök et persilja, lite parmesan funkar tillikt

ät


en utav de enklaste, samt godaste, pastarätterna



















~



~~~Fem år sedan~~~


~

1 commento:

Nalle Puff ha detto...

Olivolja går ju inte att använda annat än till droppa på salladen eller maten ungefär som en krydda, tycker jag.

Det är ju nämligen så mycket smak i olivoljan att den förstör allt annat.

Föredrar mer neutrala oljor som rapsolja och annat. Då ju fettet är till för att framhäva de andra smakerna så som kryddor, salt och ja själva maten i sig självt man nu ska laga till.

Därmed inte sagt att olivolja är fel men då som sagt som en krydda man droppar på lite utav när man vill ha av olivoljesmaken, och då helst ett par droppar på salladen.