domenica 6 dicembre 2020

Ave Bacco

 


 

å Bacchus vägnar

befrias du, här o nu

 

glas

















~


1 commento:

a hixtler ha detto...

Jag tror inte de tog alkohol, jag tror de tog soma https://sv.wikipedia.org/wiki/Soma

Hursom enligit wikipedia https://sv.wikipedia.org/wiki/Backanal:

"Backanal var en under antiken extatisk och religiös rit till guden Bacchus ära och som firades på Aventinen i Rom. Ordet används överfört om vilda fester med mycket alkohol. I Italien firades backanaler till år 186 f.Kr., då senaten förbjöd verksamheten efter påstådda orgier av sexuell karaktär."

Känns det igen att förbjuda dansant ungdoms trivsamma kalas? Jo, det verkar som det kommer och går ofta i vår historia https://ng.se/artiklar/dunk-dunk-det-ar-ravekommissionen-1998

Det verkar alltså som så att arisk ungdom gillar att dansa, ta soma, möta gud och ha kul medan dess makthavare gillar att förbjuda stuffet.

Vad som exakt är soma är svårt att veta. Jag tror bara det är ett samlingsnamn på de substanser som kan få dig att bli ett med gud.

Makten vill ju och har anspråk på att både vara gud och guds uttolkare därför detta behov att förbjuda soma.

Om jag minns rätt så förbjuds mdma 1988 i usa och 1987 i sverige. Det är intressant för utan det förbudet hade idag dallas & texas idag varit det bästa, fredliga och fridsammaste stället på jorden och universum.

https://maps.org/news/media/5993-playboy-ecstasy-was-legal-in-1984,-and-it-was-glorious

Istället har det blivit eller har väl egentligen alltid varit en krigshetsande kloak, och sverige dess och hela usa:s tjänare, så kan det gå.

Nåja, bara en tidsfråga innan ungdomen mixtrar ihop någon ny och fin medicin.

Själv brukade jag trippa och hålla mina backanaler till den här https://www.youtube.com/watch?v=CfRi1u6e5Hs&list=RDCfRi1u6e5Hs&index=1