mercoledì 18 novembre 2020

Incelmännen

 


 

Med fler lesbiska kvinnor, samt överlag kvinnor som bestämmer fritt hvilka män ni önskar avnjuta så leder det naturligtvis att en del män aldrig får ha sex, ock det är precis så det bör vara, för mannen har inga sexuella rättigheter og absolut ingen rätt till penetration, utan det är ju alltid kvinnan som väljer.

 

En del av dessa män kanske väljer den manliga vägen, att förtrycka kvinnor, eller på annat vis misshaga er, då bör man absolut överväga kastrering, eventuellt kemisk sådan. Det är ett effektivt vis att få bort dessa element, samt att avskräcka andra.

 

Precis som att kvinnans ord skall vara det gällande i domstol. Säger en kvinna att hon blir misshagad eller förtryckt av en man, så är det det som gäller, straff bör utgå.

 

Vissa män får såleda ingen sex alls, vissa får lite, emedans vissa får väldigt mycket, og det är precis så det skall vara, då valet alltid är kvinnans. Vi skall alltid, utan undantag, utgå från kvinnans önskan, känsla, lusta, behov samt njutning.

 

En trogen make kanske icke får så mycket, men hans dyrkan skall va total, og hon bör om hon så vill, ändå få hur mycket sex hon vill, från alla hon vill. Detta kan inkludera maken, men behöver heller ej så göra, det är alltid kvinnans val.

 

Att älskoga med en gudinna är ett privilegium, något som du som kvinna styr över.

Att smaka era safter, är att smaka självaste gudinnans själ.

 

Det är det vi män bör leva utefter.


















~

Nessun commento: