domenica 15 luglio 2012

Göta hovrätt och gruppvåldtäkter

 ~

Fall ett


”Fem års fängelse för grov våldtäkt blev till åtta månader för sexuellt utnyttjande eftersom det 13-åriga offret hade berusat sig självmant --- Två män ....grov gruppvåldtäkt...Ytterligare två män som dömts till medhjälp frikändes helt”


Fall två


”Göta hovrätt fastställde ... straffet på fem års fängelse för en 20-årig man som våldtog... Domen gäller också deltagande i en gruppvåldtäkt. --- Förutom fängelsestraffet ska 20-åringen betala skadestånd... Efter avtjänat straff ska han utvisas”


Konklusion


en trettonåring som brukat alkohol
är fritt att i hålen
hårt hålla
förvålla

om du svenskt pass hålla
~

+ BarbarismSkjorta av och på, Våldtäkskortet

DNDNDN, DN, DNDN, SvDSvD
Taggar: Sverige, våldtäkt, gruppvåldtäkt, straff, Göta hovrätt

3 commenti:

Nalle Puff ha detto...

jovisst är det sorgligt, synd och skam att svartskallar svenskt pass kan erhålla och därefter sig i landet få uppehålla...

Anonimo ha detto...

De sydasiatiska barnen tycker nog lika illa om de svenska män som hålla svenskpass och utnyttjar de. Där kallas våldtäktsmän för rödskallar. Bara lite info för de som drar alla över en kam.

Wunder ha detto...

Njae .... nu skall vi ta det lite lugnt här. Tyvärr så har de svenska lagstiftarna förstört vår lagstiftning när det gäller sex med minderårig. De likställer det med våldtäkt i alla lägen.

Jag minns en mycket tidigt utvecklad tjejj från när jag gick i femman eller sexan. Hon bör då ha varit en 12-13 år kanske. Hon hade flera erfarenheter av sex med killar. Killar som då var lite äldre. Och det var inte killarna som sökte upp henne - utan tvärt om.

Inte att rekommendera kanske. Men ... det skulle vara ganska grymt att fälla hennes sexpartners för våldtäkt kan man tycka.

Men så är dagens lagstiftning. De skulle fällas för våldtäkt.

Så - en packad 14-åring som ligger med ett par killar. Det kanske inte ens är sexuellt utnyttjande.

Däremot kanske det är på plats att snacka med tjejjens föräldrar. De har visst ansvar för vad tjejjen gör.