martedì 2 marzo 2010

Kristendomen – en piratkopiering

~
yamásya jātám amŗtám yajāmahe

“vi hyllar immortaliteten, skapad av Yama”

denna immortalitet som Yama ervann för hela mänskligheten
i och med sin egen död

va fan, jag som trodde det var Jesus som gjorde det,
var han bara en copycat?


~



+ Om Namah Shivay, Shanti, Sonetto di mucca, Reinkarnation, samt, Jesus, Satans son.

SvD, SvD, SvD, DN, DN, DN

Andra om , , , , , , , , , , ,

~~~Ett år sedan~~~

090302 - Satans fred till J'salem.

~

3 commenti:

Nathalie ha detto...

Hej!
Jag arbetar som redaktionschef på en nystartat sajt som heter Resa I Sverige (Premiär inom tre veckor) och vi samarbetar med förlaget som ger ut magasinet ”ALLT OM HOTELL OCH RESOR”.

Detta kommer att bli en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Men det unika med oss, om du jämför med andra typer av reseguider, är att en stor del av sajter utgörs av bloggare. På detta sätt blir sidan ”levande” och du som besökare kan ha en ”relation” till det som skrivs genom att kommentera bloggar och sedan få offentliga svar.

Skulle DU vara intresserad av att bli en av våra bloggare, där du tar dig an temat ”resor” och allt som kan ha med detta att göra? Shoppingrundor, restaurangbesök, bussresor mm. Allt som kan tänkas vara relevant för turister i Sverige!

En stor del av vår verksamhet är att vi värnar om miljön och kommer att samarbeta med olika miljöorganisationer, vilka annonsintäkterna från din blogg kommer att gå till. Detta handlar alltså om välgörenhet för din del.
Verkar detta intressant?

Återkoppla till mig på nathalie@resaisverige.se för vidare information.
MVH Nathalie

Wunder ha detto...

Jesus är en myt, baserad på äldre myter om gudssonen som offrar sitt liv för mänskligheten. Det är en efterkonstruktion att Jesus skulle ha varit en verklig person.

JLA ha detto...

Man kan undra om historien om Yama lyckades sprida sig från Indien till Israel. Låter i alla fall mer troligt än att Katolska Kyrkan fick iden om nattvarden från Aztekerna som det påvisades i Da Vinci-koden.